Bli beboer på Nye Major

Boligkomplekset Nye Major er med sine 41.000 kvm og 300 leiligheter et av Oslos største boligkompleks. Boligene består av to-, tre- og fireroms leiligheter. I tillegg er det et underjordisk parkeingsanlegg hvor det er mulighet for leie eller kjøp av en parkeringsplass. Til tross for den massive bygningsmassen, byr Nye Major på en rekke kvaliteter med tiltalende skjermet grøntanlegg og en spennende arkitektur.

I Nye Major funner du også et variert næringsliv. Her finner du Bull Ski og Kajakk, XXL, Evo Fitness og Health Point. I tillegg noe kontorareal. Alt dette gjør Nye Major til et område hvor det alltid er et pulserende liv. Virker dette fristende, og har du lyst til å bli en ny nabo i Nye Major, ta kontakt med en av de eiendomsmeglerne som omsetter eiendommer her.

Dersom du har lyst til å bosette deg ved inngangen til Oslos mest populære handlestrøk og et av byens mest sentrale kollektivknutepunkt. Da skal du bosette deg på Nye Major. Fra Nye Major er det kort vei til det aller meste, om det gjelder friluftsliv, kultur, undervisning eller arbeid.

Fra Majorstuen stasjon tar du lett t-banen som ender i hjertet av Nordmarka, og hvor du kan lange ut på ski, til fots eller på sykkel bare noen minutter etter at du har gått ut av døren hjemme. Dersom du ikke har de største ambisjonene, kan du heller spasere deg en tur i Frognerparken som ligger et par stenkast unna. Skulle du heller ønske å drive fysiske aktiviteter innendørs, finnes det flere treningssentre i nabolaget

Du finner også flere kulturelle atraksjoner i nærheten. Frognerparken er allerede nevnt. Colosseum kino som er kjent for sine filmpremiærer ligger rett over gaten. I tillegg arrangeres det ofte konserter og andre oppsetninger på Chateau Neuf. Om ikke dette er nok, er ikke veien lang til sentrum, hvor tilbudet er enda større

Ved Majorstuen tilbys undervisning for store og små. Majorstuen skole ligger like ved, og Universitetet i Oslo på Blindern finner du i kort gangavstand.

Dersom du ønsker kort vei til arbeid er det flere velrenommerte firmaer som har sine kontorer på Majorstuen.